Overige informatie

Het intake formulier

Voor de intake voor trainingsschema’s of een fietsmeting krijgt u een intakeformulier toegestuurd. Dit formulier vormt de richtlijn voor de intake bij binnenkomst van de praktijk.

Informatie

Komt u voor een fietsmeting? Neem dan alle benodigdheden mee. Deze vind u in de kolom rechts hiernaast. Een fietsmeting dient zeven dagen van tevoren afgezegd te worden. Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt een deel van de meting in rekening te brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw materiaal. Heeft u niet alles meegenomen, of kan de fiets door andere omstandigheden niet correct afgesteld worden? Ook dan zijn wij genoodzaakt een deel in rekening te brengen. Uiteraard kunt u na een meting bij ons terecht voor vragen naar aanleiding van de fietsmeting. Het liefst ontvangen wij deze vragen via e-mail. Op werkdagen doen wij ons best om deze voor zover mogelijk dezelfde dag nog te beantwoorden.

De fietsmeting neemt tussen de 2 en 2,5 uur in beslag. Houdt hier alstublieft zelf rekening mee in de planning van uw dag als u voor een fietsmeting komt.

Wat neemt u mee

 1. Een schone en goed af te stellen fiets
 2. Fietskleding; een fietsbroek, zweethemd en eventueel fietsshirt
 3. Fietsschoenen
 4. Eventuele inlegzolen
 5. Hartslagmeter
 6. Bril indien brildragend
 7. Nieuwe schoenplaatjes indien nodig

Tweede fiets

De prijs van €150 voor een tweede fiets geldt alleen als u binnen het jaar komt nadat u voor het eerst een fietsmeting gedaan heeft bij ons. In een jaar tijd kan er namelijk erg veel veranderen aan uw fysiek en zal daardoor de intake van de fietsmeting overnieuw gedaan moeten worden. Dit illustreert meteen ook het nut van het regelmatig doen van een fietsmeting gedurende de jaren.

 • Bikefit gedaan na het lezen van positieve recensies. Helemaal top, veel aandacht, tips voor performance verbetering en bovenal, een wat aangepaste positie op de fiets waarbij het vermogen makkelijker komt!

  Joris van Brug - Google review
 • In verband met knieklachten bij Velofysics terecht gekomen voor een bikefitting en wat fysio behandelingen. Sindsdien al geruime tijd klachtenvrij op de fiets dankzij de deskundigheid van Jacob!

  Manon Van de Guchte - Google review
 • Zeer tevreden over Velofysics! Al meerdere keren geweest voor een bikefit waarbij elke keer de positie zo aangepast is dat die beter past bij de doelen en mijn lichaam. In de 1.5 jaar die ik nu met Jacob heb samengewerkt al een super mooie progressie doorgemaakt.

  Marlotte Eversdijk - Google review
 • Al 2 jaar last van mijn hamstrings als er spanning op komt en via mijn fysio naar bikefitting in Kapelle ‘verwezen’ Ik had ‘t 2 jaar eerder moeten doen! Ik ben nu 3x wezen fietsen ?‍♀️ en echt nul % last.Ik kan iedereen aanraden om er eens over na te denken om zoiets te laten doen! Ik fiets met nog meer plezier!

  John Heshof - Google review
 • Erg tevreden over de diensten van Velofysics! Ben er inmiddels met 3 verschillende fietsen geweest voor een bikefit en iedere keer met hetzelfde resultaat vertrokken. Een fiets die precies afgesteld is op mijn lichaam en behoeftes. Nu al zin om komend seizoen te ervaren hoeveel in gegroeid ben.

  Rens Dieren - Google review