Fysiotherapie

Door fysiotherapeuten voor wielrenners

Vélofysics is opgericht door fysiotherapeuten met de visie dat hun gespecialiseerde kennis een waardevolle aanvulling kan zijn bij de begeleiding van wielrenners. Voor fanatieke sporters is de kans op blessures helaas een realiteit.

Bij Vélofysics combineren we onze fysiotherapeutische expertise met onze passie voor wielrennen om je optimaal te ondersteunen en blessurevrij te houden. Wij zijn gevestigd binnen fysiotherapiepraktijk Van Loo en Veerhoek en hebben dus alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat we jou zo snel mogelijk weer terug op de fiets krijgen, of juist die blessure buiten de deur kunnen houden.

Blessures voorkomen of oplossen

Bij Vélofysics staan ervaren fysiotherapeuten klaar om wielrenners van elk niveau te helpen blessures te voorkomen en te behandelen. Met diepgaande kennis van het menselijk lichaam en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel recreanten als wereldkampioenen. Of je nu worstelt met een bestaande blessure of proactief wilt werken aan preventie, onze gespecialiseerde benadering zorgt ervoor dat je optimaal kunt blijven presteren.

Onze uitgebreide diensten omvatten specifieke behandelingen, core training en krachttraining, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. We combineren wetenschappelijk onderbouwde technieken met praktijkervaring om effectieve en duurzame resultaten te bereiken. Bij Vélofysics zorgen we ervoor dat je sterk, fit en blessurevrij blijft, zodat je elke rit met vertrouwen en plezier kunt aangaan.

 • Zeer tevreden over Velofysics! Al meerdere keren geweest voor een bikefit waarbij elke keer de positie zo aangepast is dat die beter past bij de doelen en mijn lichaam. In de 1.5 jaar die ik nu met Jacob heb samengewerkt al een super mooie progressie doorgemaakt.

  Marlotte Eversdijk - Google review
 • Al 2 jaar last van mijn hamstrings als er spanning op komt en via mijn fysio naar bikefitting in Kapelle ‘verwezen’ Ik had ‘t 2 jaar eerder moeten doen! Ik ben nu 3x wezen fietsen ?‍♀️ en echt nul % last.Ik kan iedereen aanraden om er eens over na te denken om zoiets te laten doen! Ik fiets met nog meer plezier!

  John Heshof - Google review
 • Erg tevreden over de diensten van Velofysics! Ben er inmiddels met 3 verschillende fietsen geweest voor een bikefit en iedere keer met hetzelfde resultaat vertrokken. Een fiets die precies afgesteld is op mijn lichaam en behoeftes. Nu al zin om komend seizoen te ervaren hoeveel in gegroeid ben.

  Rens Dieren - Google review
 • In verband met knieklachten bij Velofysics terecht gekomen voor een bikefitting en wat fysio behandelingen. Sindsdien al geruime tijd klachtenvrij op de fiets dankzij de deskundigheid van Jacob!

  Manon Van de Guchte - Google review
 • Bikefit gedaan na het lezen van positieve recensies. Helemaal top, veel aandacht, tips voor performance verbetering en bovenal, een wat aangepaste positie op de fiets waarbij het vermogen makkelijker komt!

  Joris van Brug - Google review