Consultancy

Hulp nodig? Wij kunnen wellicht helpen.

Loopt het seizoen niet zoals gepland? Wil je beter worden in sturen, het ideale remmoment kunnen bepalen of een topper worden in het afdalen? Wil je een clinic opzetten of een presentatie verzorgen over het presteren binnen het wielrennen?

Vélofysics is al jaren betrokken bij internationale ontwikkelingen op het gebied van biomechanica, training en aerodynamica. Daarnaast werken we achter de schermen bij diverse ploegen op uiteenlopende niveau’s, van recreatieve rijders tot professionele wielrenners waaronder wereldkampioenen. 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

 • We kunnen een adviesplan opstellen door jouw trainigsschema te analyseren.
 • Techniektrainingen op de fiets voor het verbeteren van stuurvaardigheid, afdaaltechniek, remmen/schakelen, waaierrijden of andere aspecten van het wielrennen. Dit kan zowel in groep of individueel. 
 • Presentaties of lezingen op het gebied van aërodynamica, biomechanica, prestatie, training of andere zaken die het presteren binnen het wielrennen beïnvloeden. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bekijken. 

 • Al 2 jaar last van mijn hamstrings als er spanning op komt en via mijn fysio naar bikefitting in Kapelle ‘verwezen’ Ik had ‘t 2 jaar eerder moeten doen! Ik ben nu 3x wezen fietsen ?‍♀️ en echt nul % last.Ik kan iedereen aanraden om er eens over na te denken om zoiets te laten doen! Ik fiets met nog meer plezier!

  John Heshof - Google review
 • Bikefit gedaan na het lezen van positieve recensies. Helemaal top, veel aandacht, tips voor performance verbetering en bovenal, een wat aangepaste positie op de fiets waarbij het vermogen makkelijker komt!

  Joris van Brug - Google review
 • In verband met knieklachten bij Velofysics terecht gekomen voor een bikefitting en wat fysio behandelingen. Sindsdien al geruime tijd klachtenvrij op de fiets dankzij de deskundigheid van Jacob!

  Manon Van de Guchte - Google review
 • Erg tevreden over de diensten van Velofysics! Ben er inmiddels met 3 verschillende fietsen geweest voor een bikefit en iedere keer met hetzelfde resultaat vertrokken. Een fiets die precies afgesteld is op mijn lichaam en behoeftes. Nu al zin om komend seizoen te ervaren hoeveel in gegroeid ben.

  Rens Dieren - Google review
 • Zeer tevreden over Velofysics! Al meerdere keren geweest voor een bikefit waarbij elke keer de positie zo aangepast is dat die beter past bij de doelen en mijn lichaam. In de 1.5 jaar die ik nu met Jacob heb samengewerkt al een super mooie progressie doorgemaakt.

  Marlotte Eversdijk - Google review