Waarmee kunnen wij jou helpen?

Training en coaching

State of the art trainingbegeleiding om optimaal te presteren

Wielrennen is ontzettend leuk, maar het mooiste is het als je vooruitgang ziet. Als je jezelf een doel gesteld hebt is het soms lastig om daar goed naartoe te werken. Wij kunnen je helpen om optimaal voorbereid aan de start te staan, ondanks dat je wellicht beperkt bent in jouw tijd. Samen werken we op deze manier toe naar waar jij uit wilt komen.

3D Bikefit

Bikefitting met de meest nauwkeurige systemen beschikbaar

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de houding op de fiets. Door middel van een verbetering van de fietshouding kunnen blessures voorkomen worden en zorgen wij ervoor dat u alle kracht optimaal kwijt kunt in de pedalen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste en meest nauwkeurige apparatuur die wereldwijd beschikbaar is.

Inspanningstesten

Wil jij weten waar- en hoe je kunt verbeteren?

Samen gaan we op zoek naar jouw limieten en hoe je ze kunt verleggen. Op basis van onze test krijg jij inzicht in waar jouw lichaam sterk is en waar je nog wat aandacht moet besteden. Uiteraard helpen we je meedenken hoe jij dat het beste doet.

Fysiotherapie

Onvermijdelijk loop je risico op blessures

Als je fanatiek sport loop je nou eenmaal kans op een blessure. Daar kom je niet onder uit. VéloFysics is opgestart door fysiotherapeuten binnen de fysiotherapiepraktijk Van Loo en Veerhoek. Alle kennis over blessures is dus bij de hand om jou te helpen van jouw blessure af te komen, of hem juist te voorkomen.

Aerotesten

Geen marginal gains hier, maar forse snelheidswinst

Wat als je nou eens met twee uurtjes testen net zoveel sneller kunt worden als waar je normaal gesproken 2 jaar voor moet trainen? Aërodynamica is een groot onderdeel van wielrennen, hier kun je makkelijk veel winst boeken zonder dat het je moeite kost.

Consultancy

Loop je ergens op vast, of wil je simpelweg advies?

Loop je vast qua training, of wil je jouw techniek op de fiets verbeteren? Wij kunnen je helpen door samen met jou te kijken wat jij nodig hebt en daar een verbeterplan op los te laten.

 • Zeer tevreden over Velofysics! Al meerdere keren geweest voor een bikefit waarbij elke keer de positie zo aangepast is dat die beter past bij de doelen en mijn lichaam. In de 1.5 jaar die ik nu met Jacob heb samengewerkt al een super mooie progressie doorgemaakt.

  Marlotte Eversdijk - Google review
 • Al 2 jaar last van mijn hamstrings als er spanning op komt en via mijn fysio naar bikefitting in Kapelle ‘verwezen’ Ik had ‘t 2 jaar eerder moeten doen! Ik ben nu 3x wezen fietsen ?‍♀️ en echt nul % last.Ik kan iedereen aanraden om er eens over na te denken om zoiets te laten doen! Ik fiets met nog meer plezier!

  John Heshof - Google review
 • Erg tevreden over de diensten van Velofysics! Ben er inmiddels met 3 verschillende fietsen geweest voor een bikefit en iedere keer met hetzelfde resultaat vertrokken. Een fiets die precies afgesteld is op mijn lichaam en behoeftes. Nu al zin om komend seizoen te ervaren hoeveel in gegroeid ben.

  Rens Dieren - Google review
 • In verband met knieklachten bij Velofysics terecht gekomen voor een bikefitting en wat fysio behandelingen. Sindsdien al geruime tijd klachtenvrij op de fiets dankzij de deskundigheid van Jacob!

  Manon Van de Guchte - Google review
 • Bikefit gedaan na het lezen van positieve recensies. Helemaal top, veel aandacht, tips voor performance verbetering en bovenal, een wat aangepaste positie op de fiets waarbij het vermogen makkelijker komt!

  Joris van Brug - Google review