Training en coaching

Training en coaching

State of the art trainingbegeleiding om optimaal te presteren

Wielrennen is ontzettend leuk, maar het mooiste is het als je vooruitgang ziet. Als je jezelf een doel gesteld hebt is het soms lastig om daar goed naartoe te werken. Wij kunnen je helpen om optimaal voorbereid aan de start te staan, ondanks dat je wellicht beperkt bent in jouw tijd. Samen werken we op deze manier toe naar waar jij uit wilt komen.

Lees meer
3D Bikefit

3D Bikefit

Bikefitting met de meest nauwkeurige systemen beschikbaar

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de houding op de fiets. Door middel van een verbetering van de fietshouding kunnen blessures voorkomen worden en zorgen wij ervoor dat u alle kracht optimaal kwijt kunt in de pedalen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste en meest nauwkeurige apparatuur die wereldwijd beschikbaar is.

Lees meer
Inspanningstesten

Inspanningstesten

Wil jij weten waar- en hoe je kunt verbeteren?

Samen gaan we op zoek naar jouw limieten en hoe je ze kunt verleggen. Op basis van onze test krijg jij inzicht in waar jouw lichaam sterk is en waar je nog wat aandacht moet besteden. Uiteraard helpen we je meedenken hoe jij dat het beste doet.

Lees meer
Fysiotherapie

Fysiotherapie

Onvermijdelijk loop je risico op blessures

Als je fanatiek sport loop je nou eenmaal kans op een blessure. Daar kom je niet onder uit. VéloFysics is opgestart door fysiotherapeuten binnen de fysiotherapiepraktijk Van Loo en Veerhoek. Alle kennis over blessures is dus bij de hand om jou te helpen van jouw blessure af te komen, of hem juist te voorkomen.

Lees meer
Aerotesten

Aerotesten

Geen marginal gains hier, maar forse snelheidswinst

Wat als je nou eens met twee uurtjes testen net zoveel sneller kunt worden als waar je normaal gesproken 2 jaar voor moet trainen? Aërodynamica is een groot onderdeel van wielrennen, hier kun je makkelijk veel winst boeken zonder dat het je moeite kost.

Lees meer
Consultancy

Consultancy

Loop je ergens op vast, of wil je simpelweg advies?

Loop je vast qua training, of wil je jouw techniek op de fiets verbeteren? Wij kunnen je helpen door samen met jou te kijken wat jij nodig hebt en daar een verbeterplan op los te laten.

Lees meer
× WhatsApp