Het intake formulier

Voor de intake voor trainingsschema's of een fietsmeting krijgt u een intakeformulier toegestuurd. Dit formulier vormt de richtlijn voor de intake bij binnenkomst van de praktijk.

Het intake formulier

Informatie

Komt u voor een fietsmeting? Neem dan alle benodigdheden mee. Deze vind u in de kolom rechts hiernaast. Een fietsmeting dient zeven dagen van tevoren afgezegd te worden. Doet u dit niet, zijn wij genoodzaakt een deel van de meting in rekening te brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw materiaal. Heeft u niet alles meegenomen, of kan de fiets door andere omstandigheden niet correct afgesteld worden? Ook dan zijn wij genoodzaakt een deel in rekening te brengen. Uiteraard kunt u na een meting bij ons terecht voor vragen naar aanleiding van de fietsmeting. Het liefst ontvangen wij deze vragen via e-mail. Op werkdagen doen wij ons best om deze voor zover mogelijk dezelfde dag nog te beantwoorden.

De fietsmeting neemt tussen de 2 en 2,5 uur in beslag. Houdt hier alstublieft zelf rekening mee in de planning van uw dag als u voor een fietsmeting komt.

Wat neemt u mee:

  1. Een schone en goed af te stellen fiets
  2. Fietskleding; een fietsbroek, zweethemd en eventueel fietsshirt
  3. Fietsschoenen
  4. Eventuele inlegzolen
  5. Hartslagmeter
  6. Bril indien brildragend
  7. Nieuwe schoenplaatjes indien nodig

De prijs van €150 voor een tweede fiets geldt alleen als u binnen het jaar komt nadat u voor het eerst een fietsmeting gedaan heeft bij ons. In een jaar tijd kan er namelijk erg veel veranderen aan uw fysiek en zal daardoor de intake van de fietsmeting overnieuw gedaan moeten worden. Dit illustreert meteen ook het nut van het regelmatig doen van een fietsmeting gedurende de jaren.

Alle renners op deze pagina zijn klanten

Alle atleten die op deze website zijn weergegeven zijn ondersteund door Vélofysics met fietsmeting, training en coaching, blessure preventie, fysieke begeleiding, fysiotherapeutisch of een combinatie hiervan.

× WhatsApp