Elk goed trainingsschema maakt gebruik van trainingszones. Om jouw zones te bepalen zul je een test moeten doen. Je kunt ervoor kiezen om zelf een test te doen, of deze onder onze professionele begeleiding zodat je weet wat je er vervolgens verder mee kunt.

Onze testen zijn perfect als startpunt te doen, maar wij adviseren zo nu en dan een herhaling te doen zodat je de vooruitgang in kaart kunt brengen.

Inzicht in hoe jouw lichaam werkt:

Wil jij jezelf uitdagen? Dan wil je ook weten wat je wel en niet kunt. Kom dan een keer langs voor een uitgebreide inspanningstest. Wij kunnen aan de hand van onze analyses exact in kaart brengen waar jij goed in bent en waar je nog aan moet werken. Waardes zoals FTP, VO2max, VLaMax etc zeggen jou misschien niet direct iets, maar wij kunnen dit voor je vertalen naar de type training waar je wat meer of minder accenten op zou moeten leggen. Daarnaast kunnen we perfect inschatten wat de intensiteit is waarmee je een race zoals een triathlon of granfondo in kunt gaan zodat je zeker weet dat je niet stilvalt maar wel het maximale uit jouw race haalt.

De testen worden allemaal op jouw racefiets of triathlonfiets uitgevoerd op een ergotrainer die gekoppeld is aan een online trainingssysteem. Voordat we aan de slag gaan zal er eerst een intake gedaan worden. De Inscyd lactaattest en FTP test doe je bij ons in de praktijk, de Inscyd PPD test kun je thuis uitvoeren. Bij de testen die je fysiek bij ons doet brengen we ook jouw lichaamssamenstelling in kaart en zorgen we uiteraard dat je onder onze professionele begeleiding het maximale uit jouw test haalt.

INSCYD
FTP
Het resultaat van de test

Prijzen:

Volledige Inscyd analyse
Inscyd PPD test
FTP test
Richtlijn training op basis van de test
× WhatsApp