Heeft u zichzelf een doel gesteld waarvoor u in vorm wilt zijn? Wilt u mee kunnen doen voor de overwinning in de wedstrijden die u rijdt? Of heeft u pas een racefiets of mountainbike gekocht en wilt u zeker weten dat u verantwoord traint?

Bij Vélofysics begeleiden wij wielrenners met een frisse kijk op training en coaching. Wij houden niet vast aan de aloude principes die al jaren gehanteerd worden, maar juist aan de inzichten van tegenwoordig. Zo kunt u bij Vélofysics terecht voor een variatie aan eenmalige trainingsadviezen tot uitgebreide trainingsschema’s met wekelijkse contacturen. Daarnaast bieden wij begeleiding op fysiek vlak, dit kan variëren van adviezen met betrekking tot core stability, tot een wekelijkse core stability groep, of volledige fysiotherapeutische behandelingen.

Training en coaching

Wij hebben ons ten doel gesteld om iedereen optimaal te begeleiden aan de hand van de nieuwste principes die bekend zijn op het gebied van training en prestatie binnen de wetenschap. Voor renners die mee willen kunnen doen voor de overwinning in een koers, of een recreant die zich ten doel gesteld heeft een lange tocht te kunnen volbrengen zijn andere randvoorwaardes nodig. Daarom wordt voor een ieder een persoonlijk plan opgesteld, welke per persoon rekening houdt met de mogelijkheden, maar ook de beperkingen van de persoon in kwestie.

Lees meer

logo

Fysiotherapie

Vélofysics zit gevestigd binnen Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek. Dat betekent dat wij een direct samenwerkings-verband hebben met een diversiteit aan (para)medische disciplines en deze direct in kunnen schakelen waar nodig.

Lees meer

cycling matrix

The Cycling Matrix

De Cycling Matrix is een screeningsprotocol gericht op het in kaart brengen van blessurerisico bij wielrenners. Aan de hand van vijftien tests kunnen we inzichtelijk krijgen waar de zwakke plekken in jouw lichaam zitten en deze met gerichte oefeningen aanpakken.

Lees meer
×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp