Prijslijst fietsmetingen:

3D fietsmeting op basis van Apex Efficiëntie en zadeldruk

Een volledige analyse van uw fietshouding aan de hand van de Retül 3D analyse, Apex efficiëntie analyse en de Gebiomized zadeldrukmeting waarbij uw eigen fiets aan het einde van de meting voor zover mogelijk goed afgesteld wordt. Dit geldt voor 1 fiets en 1 paar schoenen.

€250

Tweede fiets binnen een jaar

Dit tarief geldt voor een ander type fiets binnen een jaar op basis van de Retül 3D, Apex efficiëntie analyse en Gebiomized zadeldruk analyse.

€150

 

3D fietsmeting op uw eigen fiets

Een fietsmeting op basis van de 3D analyse op uw eigen fiets. Geldt voor 1 fiets en 1 paar schoenen.

€190

Tweede fiets binnen een jaar

Dit tarief geldt voor een ander type fiets binnen een jaar op basis van de Retül 3D analyse.

€120
Een snelle controle / Laat ons uw spullen monteren
Mocht u een follow-up willen om te checken of alle veranderingen die u zelf nog aan uw fiets moest aanbrengen goed uitgevoerd zijn, of wilt u dat wij de aangeschafte spullen gelijk op de juiste manier monteren? Dan is dat uiteraard mogelijk. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een snelle 3D scan van uw fiets maken om te kijken of deze exact is afgesteld zoals de bedoeling is.  De kosten hiervan zijn €45

Prijslijst inspanningstesten:

Uitgebreide inspanningstest

Een uitgebreide inspanningstest waarbij door middel van ademgas analyse en ECG uw zuurstofopname en hartslagzones worden bepaald.

€145

Hertest binnen 6 maanden

Wilt u de voortgang van uw conditie meten? Kom dan binnen zes maanden na een eerste inspanningstest nogmaals om de voortgang te meten. U krijgt dezelfde test nogmaals zodat we de voortgang in alle parameters in kaart kunnen brengen.

€120

 

Prijslijst trainingsbegeleiding:

 

Voor de start van de trainingsbegeleiding is het noodzakelijk om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit intakegesprek wordt besproken wat uw doelen, (on)mogelijkheden, sterktes en zwaktes zijn. Daarnaast wordt er direct een jaarplan voor u opgesteld.

€60

 

Een uitgebreid schema in Trainingpeaks waarbij aangegeven wordt welke trainingen u welke dag zou moeten doen. Continu terugkoppeling via e-mail, telefoon en whatsapp.

€78 per maand

 

Een uitgebreid schema in Trainingpeaks waarbij aangegeven wordt welke trainingen u welke dag zou moeten doen. Continu terugkoppeling via e-mail, telefoon en whatsapp. De trainingen en wedstrijden worden geanalyseerd om verbeterpunten in kaart te brengen en continu bij te stellen.

€120 per maand

Overigen

Sidas custom inlegzolen
Losse afstelling schoenplaatjes
Bepalen geometrie nieuwe fiets
Bikefit wig

WhatsApp