Mondkapje

De test:

U voert de test uit op uw eigen fiets die wij op een ergometer zetten. Daarbij wordt u aangesloten op een ECG apparaat wat uw hartritme in kaart brengt en krijgt u een mondkapje voor om de zuurstof opname te meten.

Prijzen:

  • Een uitgebreide inspanningstest kost 145 euro.
  • Wil je binnen 6 maanden nogmaals een test doen om vooruitgang te meten dan kost dat 120 euro.

De uitslag

U krijgt digitaal een uitslag toegestuurd met:

  • Uw maximale hartslag
  • Uw hartslagzones
  • Maximale vermogen
  • Vermogen op diverse waardes zoals uw RER waardes en een FTP
  • Een grafiek van uw zuurstofopname tijdens de test
  • Uw maximale zuurstofopnamecapaciteit

Inspanningstesten

Als u een doel gesteld heeft kan een goed trainingsplan u perfect helpen om dit doel te bereiken. Echter er is altijd een startpunt van dit plan. Een uitgebreide inspanningstest kan in kaart brengen wat uw fysiek op dit moment toe in staat is. Aan de hand van deze inspanningstest kunt u dus aan de slag gaan en er voor zorgen dat uw trainingsplan toegespitst is op uw lichaam.

Evaluatiemoment:

Naast het in kaart brengen van het startpunt is een inspanningstest een perfect moment om voorgang te evalueren. Een goed trainingsplan brengt u verder, maar komt u ook waar u uit wilt komen? Door het herhalen van een inspanningstest kunnen wij u laten zien waar u goed vooruit gegaan bent, maar ook waar nog wat extra werk aan de winkel is. Dit geeft uw trainingsplan wat meer input om exact de juiste onderdelen te trainen.

Maximaal profijt

De test die wij aanbieden is een zogeheten maximaaltest. Deze test gaat ervan uit dat u een maximale inspanning doet, waarbij het de bedoeling is dat u tot het uiterste gaat. Dit is erg zwaar, maar juist op deze manier weten wij zeker dat we alle gegevens in kaart kunnen brengen zoals dat nodig is. Aan het einde van de test krijgt u uiteraard een uitgebreid verslag mee van de behaalde resultaten inclusief uitleg. 

2017-10-25-PHOTO-00000169

× WhatsApp